CDLP

Den nya butiken för un Cadeau De La Providence, eller CDLP, är vårt senaste retailprojekt i Stockholm. Det svenska varumärket som tagit världen med storm med sina lyxiga underkläder för män har nyöppnat sin butik på Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm. Bakom konceptet står välrenommerade konceptbyrån Specific Generic, som skapat en butik med rena linjer och stilistiska material utan avkall på finish eller kvalité.

Vi har i ett nära samarbete med CDLP projektlett hela ombyggnationen av butiken, parallellt som utveckling av möblemanget skett, allt för att i en tight tidsram kunna leverera en färdig helhetsprodukt, med minimalt nedstängd butik. I allt från tekniska frågor rörande el och ventilation, till estetiska avvägningar och materialfrågor har vi som partner i projektet tillsammans med arkitekt och samarbetspartners tagit beslut i en tät och intensivt projektprocess, med höga krav på leverans, form och funktion.

Ett starkt erbjudande till våra retailkunder, där vi som helhetsentreprenör har en tydlig och effektiv styrning av projektet.

Dela gärna referensen

Relaterade referenser

Nudie Södra larm-5

Nudie Jeans

Sandqvist-36

Sandqvist

A Day´s Odeng.-1 1

A Day´s March – Odengatan

Sök