Om oss

Med en produktion i Lund och kontor i Stockholm kan vi erbjuda våra tjänster och expertis genom hela processen – från konsultation, produktutveckling och produktion till projektledning och montering på plats – oavsett var i världen. 

Vi är passionerade och strävar alltid efter att leverera högklassig inredning, oavsett material, till dig som kund. Vi älskar det vi gör och tror att vår passion syns i det vi tillverkar och levererar. Vi hjälper ert företag att producera högkvalitativ inredning till just ert projekt. Med ett brett nätverk och gedigen erfarenhet kan vi leverera alla typer av inredningar, stora som små, till alla typer av projekt – från kvarterskrogen till den internationella gallerian – och allt däremellan. 

MEDARBETARE

Olle Andersson

Finsnickare

Martin Andersén

Lager & Logistik

Djevad Burnic

Finsnickare

Ervin Jusofovic

Finsnickare

Aline Lindskoug

CNC operatör / Finsnickare

Marcus Persson

Måleri/Ytbehandling

Johan Thufvesson

Finsnickare

Sam Wurth

Finsnickare

MATERIAL OCH ARBETEN

Även om vi i grunden är ett finsnickeri kan vi leverera inredningar av alla typer och material. Det kan vara allt ifrån en 8 meter lång bardisk i sten till ett mötesrum av metallnät. Inga material eller konstruktioner är för avancerade för oss och med ett stort nätverk av samarbetspartners kan vi få ihop de mest avancerade typerna av inredningar. 

KVALITET OCH MILJÖ

Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalité för dig som kund – med bibehållen hänsyn till den miljö vi lever och verkar i. Kvalité handlar om så mycket mer än den perfekta ytbehandlingen eller mötet i en skarv. Det handlar om att vi, genom hela processen, säkerställer en produkt och leverans som motsvarar dina förväntningar – ekonomiskt, kvalitetsmässigt och hållbarhetsmässigt. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig nöjd med din inredning och oss som leverantör och producent.

Läs mer om vår miljöpolicy

AFFÄRSIDé och VIsion

”Med känsla för material och design, fokus på helhet och hög service skapa varumärkesstärkande inomhusmiljöer. LSI Group ska bli ledande på marknaden för inomhusmiljöer som skapar upplevelser och stärker varumärken”

Läs mer om vår affärsidé och vision

Sök