Om oss

Med en produktion i Lund och kontor i Stockholm kan vi erbjuda våra tjänster och expertis genom hela processen – från konsultation, produktutveckling och produktion till projektledning och montering på plats – oavsett var i världen. 

Vi är passionerade och strävar alltid efter att leverera högklassig inredning, oavsett material, till dig som kund. Vi älskar det vi gör och tror att vår passion syns i det vi tillverkar och levererar. Vi hjälper ert företag att producera högkvalitativ inredning till just ert projekt. Med ett brett nätverk och gedigen erfarenhet kan vi leverera alla typer av inredningar, stora som små, till alla typer av projekt – från kvarterskrogen till den internationella gallerian – och allt däremellan. 

MEDARBETARE

Roberth Wittenbrandt

Owner/Chief Executive Officer

Roberth är sedan mer än 30 år en driven entreprenör och han har som ägare och CEO varit med och utvecklat en rad bolag nationellt och internationellt. Tyngdpunkten har varit distribution och produktion inom tillverkningsindustrin. Förvärvet av Lunds Snickeri 2014 skedde med utgångspunkt i ett stort inrednings- och hantverksintresse. Roberth är i grunden maskiningenjör med efterföljande studier på officershögskolan. Förmånen att som både företagsledare och reservofficer, få möjligheten att utveckla starka individer och team, ser han som den största belöningen. Fritiden får gärna innehålla utmaningar och äventyr på skidor, cykel eller i vandringskängor.

Helena Brouneus

Chief Business Development Officer

Lotta Andersson

Chief Financial Officer

Lotta kom till oss 2019 och har sedan dess blivit ett viktig tillskott i bland annat projektverksamheten, där ekonomin är a och o. Efter att ha jobbat med ekonomi, spedition och HR under större delen av sitt arbetsliv gick resan till LSI via golfbranschen och Abacus Sportswear och Acushnet. Positiv i märgen och modeintresserad Boråsare som gärna drar ”P-språket” som partytrick. 

Tim Hartler

Chief Operating Officer

Generalist med båda fötterna förankrade i den skånska myllan och LSI trogen sedan 2011. Har genom åren jobbat med kundrelationer, försäljning och projektledning och har bland annat en 80p utbildning inom projektledning, grupputveckling och ledarskap från Idékraft. Anser att livet är för kort för att äta dålig mat och det tar sig uttryck i bland annat BBQ-matlagning i både kök och trädgård, helst med mycket rök och kärlek.

Patrik Tykesson

Chief Sales Officer

Patrik har jobbat inom sälj och marknad i dryga 20 år, inom en rad olika branscher. Anställningar som tagit honom ut i världen till spännande platser och möten. Just möten med människor och skapa förutsättningar för affärer och leveranser är en stor drivkraft. Att förändras förbättra och utveckla är motorerna. Utbildning på IHM kombinerat med jobb, vilket fungerade som en perfekt kombination. Går gärna på händer på fritiden och hade en dröm som yngre att bli inredningsarkitekt.

Erik Asplund

Key Account Manager/Marketing Manager

Efter studier till byggnadsingenjör på KTH gick resan vidare till Skanska och byggbranschen. Efter ett par år på stora husprojekt valde Erik  2016 att satsa på eget finsnickeri av möbler; något som naturligt ledde vidare till LSI, via en  konsultfirma inom butiksetablering. 2019 blev Erik den första på plats i Stockholm och en viktig kugge i bolagets väg framåt. Intresset för inredning och finsnickeri finns alltid närvarande och när inte fritiden på gamla motorcyklar upptar all tid byggs det eller renoveras det hemma eller hos vänner. 

Robert Stålgren

Key Account Manager/Project Manager

Designingenjör från KTH med bakgrund inom retail, inredningsutveckling och projektledning. Arbetat både inom global multinationell organisation (H&M) och mindre byrå med allt ifrån konstruktion och IT-processer till value engineering och projektledning för globala utrullningarGeneralist som är engagerad i hållbarhetsfrågor och driver dessa frågor framåt för oss. Ritar bättre än snickrar. Norrlänning med förkärlek till musik, mat, trädgård och träning när tid ges. När inspirationen faller på plockas gärna gitarren fram. Längtar efter att kunna resa och se världen igen.  

 .

Tomas Freiding

Specialist Project Manager

Mikael Strömgren

Specialist Project Manager

Mikael är utbildad kock och jobbade under många år i kök. Runt år 2000 omskolade han sig till möbel – och inredningssnickare och drev under ett antal år eget finsnickeri. 

Resan på LSI började just som finsnickare 2016 men ganska snart togs steget till projektledare och specialist. Maten finns kvar som intresse och all mat hemma lagas av Micke som också är företagets förrättsansvarige. 

Manfred Gustafsson
Specialist Project Manager

Finsnickeri och hantverk i generna – bokstavligt talat. Med en farfars far som var med och byggde Nordiska Museet i Stockholm tar Manfred vidare arvet in 2000-talet. Efter snart 20 år inom inredningssnickeri är erfarenheten gedigen inom allt från produktion, material – och detaljkunskap till projektledning och dialog med kunder och arkitekter. 

Fritiden spenderas gärna i vatten; både under med cyklop och ovanpå en bräda i pisten. 

Håkan Ewerlöf

Production Manager

Ervin Jusofovic

Finsnickare

2014 kom Ervin till oss på LSI. I bakgrunden har  han en treårig hantverksutbildning som finsnickare. 

I ett hantverk som innebär hög nivå av precision krävs det en noggrann hand, något som tillsammans med en dedikerad målmedvetenhet gör Ervin till en viktig kugge i vårat lag. 

Håkan Svensson

Logistics & Warehouse

Aline Lindskoug

CNC Operator & Engineering

Devad Burnic

Finsnickare

Devad är en av LSI’s mest meriterade snickare och har sedan 1997 skapat fantastiska inredningar till en mängd olika projekt. Från gymnasieutbildning i Bosnien via utbildning i interiör – och möbelrenovering på Hantverksprogrammet gick resan vidare till oss på LSI. Devad personifierar finsnickeri och de mest kluriga och detaljrika inredningarna har han ofta lagt sin hand på och vi lovar att de klarar de mest noggranna ögonen. 

Olle Andersson

Finsnickare

Bosse Karlsson

Måleri/Ytbehandling

Sam Wurth

Finsnickare

Martin Andersén

Lager & Logistik

MATERIAL OCH ARBETEN

Även om vi i grunden är ett finsnickeri kan vi leverera inredningar av alla typer och material. Det kan vara allt ifrån en 8 meter lång bardisk i sten till ett mötesrum av metallnät. Inga material eller konstruktioner är för avancerade för oss och med ett stort nätverk av samarbetspartners kan vi få ihop de mest avancerade typerna av inredningar. 

KVALITET OCH MILJÖ

Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalité för dig som kund – med bibehållen hänsyn till den miljö vi lever och verkar i. Kvalité handlar om så mycket mer än den perfekta ytbehandlingen eller mötet i en skarv. Det handlar om att vi, genom hela processen, säkerställer en produkt och leverans som motsvarar dina förväntningar – ekonomiskt, kvalitetsmässigt och hållbarhetsmässigt. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig nöjd med din inredning och oss som leverantör och producent.

Läs mer om vår miljöpolicy

AFFÄRSIDé och VIsion

”Med känsla för material och design, fokus på helhet och hög service skapa varumärkesstärkande inomhusmiljöer. LSI Group ska bli ledande på marknaden för inomhusmiljöer som skapar upplevelser och stärker varumärken”

Läs mer om vår affärsidé och vision