Arbeta hos oss

Även om vi för tillfället inte skulle ha några lediga tjänster som passar just dig – är du välkommen att skicka ditt cv till oss, då vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med kompetenta och drivna människor!

LEdiga jobb

Lediga tjänster

ERFAREN MÖBELLACKERARE – LUND

Vi söker en erfaren lackerare till vårt 75 år gamla specialsnickeri i Lund. Som målare hos oss ansvarar du för sprutmålning, betsning och oljning av våra specialsnickerier.

Du kommer att arbeta med:

• Sprutmåla, betsa och olja allt från inredningsdetaljer till hela möbler.
• Självständigt utföra kontroll av ditt eget arbete.
• Du leder medarbetare som hjälper till med för-och efterarbete som t.ex slipning.
• Sköta om personlig och gemensam utrustning.

Vi söker dig som har:

• Några års arbetslivserfarenhet inom ytbehandling.
• Kunskap inom olika typer av olja samt syrahärdad lack.

Meriterande är om du har kunskap av sprutmålning på möbler.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är problemlösningsorienterad med god analytisk förmåga. Du ställer höga krav på kvalitet och tillämpar ett strukturerat arbetssätt med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är öppen för förändringar då arbetet ofta är händelsestyrt och ställer krav på flexibilitet. Vi söker dig som genom egna initiativ och aktiviteter vill arbeta mot gemensamma mål. Vi ser det som en självklarhet att du är lyhörd med förmågan att samarbeta på ett kommunikativt sätt.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående enligt överenskommelse på vårat finsnickeri i centrala Lund. 

Arbetstider är vardagar 07.00 – 16.00.

Vi har kollektivavtal genom GS-Facket. 

OM LSI

LSI har sedan starten för 75 år sedan levererat högkvalitativ inredning med fokus på hantverk, kvalité och kundupplevelse. Vi jobbar med kunden i centrum och levererar inredningar inom retail, restaurang, offentlig miljö samt hotell och våra prisbelönta inredningar finns över hela världen, från Riksgränsen till Kalifornien. Bland våra kunder syns varumärken som Eton Shirts, Nudie Jeans, Vasakronan, J Lindeberg och Helio med flera. Vi är ett modernt projektsnickeri i en traditionell hantverksbransch och jobbar nära arkitekter, kunder och beställare för att kunna leverera bästa tänkbara slutprodukt.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Roberth Wittenbrandt, CEO/Owner

+46 70 292 75 00 roberth.wittenbrandt@lsigroup.se