Arbeta hos oss

Även om vi för tillfället inte skulle ha några lediga tjänster som passar just dig – är du välkommen att skicka ditt cv till oss, då vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med kompetenta och drivna människor!

LEdiga jobb

Lediga tjänster

PROJEKTLEDARE STOCKHOLM

Vi söker en projektledare till vårt stockholmskontor. Som en del i vårt team av projektledare ansvarar du för att förverkliga våra kunders miljöer med utgångspunkt från befintliga inredningskoncept. Du kommer i nära samarbete med kundens arkitekt eller konceptutvecklare att ta ett helhetsgrepp kring att förverkliga projektets olika utmaningar. Du är övergripande ansvarig för projekten från ekonomiska kalkyler och viss produktutveckling till sourcing, produktion och platsmontage. Du planerar och strukturerar själv ditt arbete för att hålla ihop projekt i högt tempo och med tighta deadlines. För att lyckas i rollen som projektledare hos oss ser vi gärna att du har erfarenhet av att leda inrednings- och eller byggprojekt, är noggrann och strukturerad samt en lagspelare.

För en inblick i hur våra leveranser kan se ut titta gärna närmre på våra referensprojekt www.lsigroup.se

KOMPETENS - OCH KUNSKAPSKRAV

Mycket god datorvana, körkort, mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska. 

Baskunskaper i CAD är meriterande men inget absolut krav då du kommer erbjudas utbildning. Vi använder primärt Autodesk Fusion 360.

Bakgrund inom kalkyl och projektering av fast och lös inredning är meriterande.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är heltid och placerad i Stockholm, på kontor i centralt belägen miljö i den gamla arkitekthögskolan på Östermalm. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsätts omgående. Vi gör löpande urval.

Du erbjuds en stimulerande och utvecklande tjänst i ett expansivt bolag, med engagerade och nyfikna kollegor. Bolaget har kollektivavtal.

OM LSI PROJECTS

LSI har sedan starten för 76 år sedan levererat högkvalitativ inredning med fokus på hantverk, kvalité och kundupplevelse. Vi jobbar med kunden i centrum och levererar skräddarsydda och prisbelönta inredningar inom retail, restaurang, kontor och hotell. Bland våra kunder syns varumärken som Eton Shirts, Nudie Jeans och A Day’s March samt företag som Vasakronan och Stureplansgruppen. 

Vi har tillverkat specialdesignade inredningar från några av de främsta arkitektkontoren i Sverige och våra inredningar har vunnit ett flertal utmärkelser genom åren. Vi är ett modernt projektsnickeri i en traditionell hantverksbransch och jobbar nära arkitekter, kunder och beställare för att kunna leverera bästa tänkbara slutprodukt, oavsett material och omfattning. 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tim Hartler, COO.

Telefon: +46 708 214 441

E-post: tim.hartler@lsigroup.se