Arbeta hos oss

Även om vi för tillfället inte skulle ha några lediga tjänster som passar just dig – är du välkommen att skicka ditt cv till oss, då vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med kompetenta och drivna människor!

LEdiga jobb

Lediga tjänster

PROJEKTSÄLJARE STOCKHOLM

Vi söker nu en projektsäljare till vårt stockholmskontor. Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Som projektsäljare blir du en del i vårt team med fokus på att bearbeta marknaden, skapa nya kundrelationer samt förvalta befintliga relationer till kunder, arkitekter och andra samarbetspartners. 

Du arbetar nära marknadsteamet såväl som projektledare för att på bästa sätt lösa de önskemål och utmaningar våra kunder ställer på oss hela vägen från initial dialog kring ett projekt, till förutsättningar för offert, upphandling, produktion och leverans.

Du planerar och strukturerar själv ditt arbete för att hålla ihop projekt i högt tempo och med tighta deadlines, med stort fokus på kvalité och kundnöjdhet samt förstår nyttan och värdet av kundrelationer.

Du är initiativrik, självgående samt en utpräglad lagspelare som finner tillfredställelse i att ingen dag är helt lik den andra.

För en inblick i hur våra leveranser kan se ut titta gärna närmre på våra referensprojekt www.lsigroup.se

OM DIG

Vi ser gärna att du har en praktisk erfarenhet från försäljning eller annan marknadsorienterad roll,  framförallt inom inrednings – och möbelbranschen, bygg- och fastighetsbranschen eller motsvarande.

B-körkort är ett krav samt goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är placerad i Stockholm men resor förekommer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid, med preliminär start v.34.

Du erbjuds en stimulerande och utvecklande tjänst i ett expansivt bolag. Bolaget har kollektivavtal.

OM LSI PROJECTS

LSI har sedan starten för 76 år sedan levererat högkvalitativ inredning med fokus på hantverk, kvalité och kundupplevelse. Vi jobbar med kunden i centrum och levererar skräddarsydda och prisbelönta inredningar inom retail, restaurang, kontor och hotell.

Bland våra kunder syns varumärken som Eton Shirts, Nudie Jeans och Oscar Jacobson samt företag som Vasakronan och Stureplansgruppen. Vi har tillverkat specialdesignade inredningar från några av de främsta arkitektkontoren i Sverige och våra inredningar har vunnit ett flertal utmärkelser genom åren.

Vi är ett modernt projektsnickeri i en traditionell hantverksbransch som jobbar nära arkitekter, kunder och beställare för att kunna leverera bästa tänkbara slutprodukt, oavsett material och omfattning.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tim Hartler, COO.

Telefon: +46 708 214 441

E-post: tim.hartler@lsigroup.se