Arbeta hos oss

Även om vi för tillfället inte skulle ha några lediga tjänster som passar just dig – är du välkommen att skicka ditt cv till oss, då vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med kompetenta och drivna människor!

LEdiga jobb

Lediga tjänster

LSI Projects söker erfaren Inredningssnickare

LSI Projects AB är ett dotterbolag till LSI Group – en ledande leverantör av varumärksbyggande inredning av högsta kvalitet. Med ett ungt och kompetent team, ett anrikt finsnickeri från 1946 samt ett globalt nätverk av etablerade sammarbets partners, förverkligar vi kundernas koncept och visioner. I vårt välrenommerade inrednings-snickeri i Lund producerar vi interiörlösningar till exklusiva restauranter, hotell samt flagship-stores inom detaljhandel. Varje projekt är unikt och ställer stora krav till vår förmåga att hitta rätt lösningar, när såväl sten, metall, glas och trä skall kombineras.

LSI Projects är i en mycket expansiv fas med kraftigt ökande efterfrågan, varför vi behöver förstärka vårt team med en erfaren inrednings-snickare.

Vi tror att Du har en yrkesutbildning inom finsnickeri, och minimum 5 år yrkeserfarenhet som inredningssnickare.

Vi förväntar oss att du själv kan driva egna projekt i snickeriet från ritning till färdig leverans i nära samarbete med vårt team av projektledare, produktutvecklare och konstruktörer.

Du trivs i en vardag med högt tempo, nya utmaningar och eget ansvar. Du kommer in i ett team av kompetenta inredningssnickare med bred erfarenhet som gärna delar med sig av sina kunskaper.

Ansökan och kontakt

Vi ser fram emot din skriftliga ansökning på recruitment@lsigroup.se. Vi gör löpande urval bland dom sökande. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Roberth Wittenbrandt, CEO/Owner LSI Group AB, 070-2927500, roberth.wittenbrandt@lsigroup.se