A Day’s March – Stockholm

A Day’s March creative director Pelle Lundquist tillsammans med inredningsarkitekten Daniel Braconier har designat den nya butiken och är de som står bakom konceptet. Tillsammans med projektledning från Space In The Making har LSI jobbat nära alla involverade parter för att nå slutmålet.

Den existerande butikens yta på 70 kvm växer rejält, till hela 350 kvm, genom att källarlokalen under den befintliga butiken länkas samman genom en trappa i öppningen av bjälklaget.

I utvalda och kritiska delar av inredningen har noggranna konstruktionsritningar framtagits och med kund och projektledning stämts av på plats i lokalen. Ett hyllsystem helt i massiv ek har vi tillsammans med kund utvecklat och producerat, där mycket tid lagts på CNC-bearbetning för effektivitet och precision i utförandet.

Butiken består av inredning i lätt vitbetsad ek, bord i massiv furu som lackerats i olika signaturfärger, marmor, samt utvalda rostfria detaljer. I vissa fall har befintlig inredning valts att återanvändas, till exempel en förvaringsdel i övre plan som fått nya fronter i ek och toppskiva av carreramarmor.

Dela gärna referensen

Relaterade referenser

Nudie Södra larm-5

Nudie Jeans

Sandqvist-36

Sandqvist

A Day´s Odeng.-1 1

A Day´s March – Odengatan

Sök