Wakakuu – Nya Hovås

I det nya landmärket Nodi strax utanför Göteborg har Wakakuu öppnat sitt nya showroom och butik. Byggnaden som är 25 meter hög, ritad av White arkitekter, har en stomme helt i frilagd limträ. Bottenplanet i huset har en imponerande takhöjd på 7 meter med stora glaspartier åt alla håll.

Vi på LSI har fått förmånen att få tillverka inredningen till hela bottenplanet, där varumärket Wakakuu har sitt showrom. Konceptet knyter an till byggnadens helhet och utformning vilket bland annat syns tydligt på den över 80 kvm stora panelväggen, vars massiva ribbor i douglasgran linjerar med övriga element.

Övrig inredning består bland annat av en kassadisk i kakel, kaffebar i douglasgran, samt över 2,5 meter höga dörrar som fanerats i douglasgran för att harmonisera med väggen. En stor platsbyggd hylla har också integrerats i panelen.

Mobila podier för display samt ett smyckesskrin i massiv douglasgran är också något som syns i den luftiga lokalen.

Att tillsammans med Next Step genomföra detta projekt, från upphandling, konstruktion – och produktutveckling till produktion, leverans och montage, har varit ett spännande projekt med höga krav utan kompromisser, med fokus på kvalité och material.

Läs mer om Nodi https://www.nextstep.se/nodi/

 

Dela gärna referensen

Relaterade referenser

Nudie Södra larm-5

Nudie Jeans

Sandqvist-36

Sandqvist

A Day´s Odeng.-1 1

A Day´s March – Odengatan

Sök