Chez Jolie

På klassisk Stockholmadress har Chez Jolie slagit upp sina dörrar. Stureplansgruppens senaste storsatsning bjuder på fransk hemma hos-känsla, med inspiration hämtat från såväl den franska landsbygden, till den lyxiga storstadsbistron.

Detaljrikedomen som genomsyrar restaurangen syns inte baren i maten och uppläggningen; Inredningen är i en klass för sig, med dekorativa väggpaneler i massiv ek, stora bulliga soffor, en maffig bar i ek och Giallo Sienna-marmor, samt de många speglar i olika format och former som återfinns i hela restaurangen. LSI har som producent av specialinredningen spelat en nyckelroll i projektet, som löpt över ett års tid. I ett nära samarbete mellan beställare och arkitekt, har vi avhandlat konstruktion – och designfrågor samt projektlett ett omfattande montage av all specialinredning tillsammans med våra partners och underleverantörer.

Utmärkande för inredningen är den otroliga detaljrikedomen, de exklusiva materialvalen och den höga nivån på finishen, i en design signerad Hippo Ray. En rad lekfulla inslag hittas bland annat i hovmästarpulpeten klädd helt i läder eller i det vågiga, blanka dj-båset mitt i lokalen. Ett utmanande och spännande projekt som ställt höga krav på hantverkskunnande, projektledning och kvalitetssäkring.

Dela gärna referensen

Relaterade referenser

3

La Petite Soeur

Gondolen_J1A9343_2048px (kopia)

Gondolen

1

Café Jord

Sök