Vasakronan huvudkontor

I det nya huset på Malmskillnadsgatan 36 i Stockholm har Vasakronan valt att etablera sitt nya huvudkontor. Kanozi har som ansvariga inredningsarkitekter skapat ett koncept utifrån kundens önskemål och Ciceron Projekt har ansvarat för konceptets färdigställande. Vi på LSI har som utvald leverantör av specialinredning jobbat nära både Kanozi och Ciceron Projekt under hela projektets gång, med allt från konstruktion och projektledning till färdigt montage.

Projektet har haft ett stort fokus på hållbarhet och bland annat märks återvunnen plast i ett stort antal bord vi producerat. Att man i särskilt utsatt miljöer valt ett massivt material bidrar också till en längre livslängd för inredning.

Av de artiklar som står ut kan nämnas den 10 meter långa mötesytan med 4 st soffbås med infällda skärmar i bordsskiva, kombinerat med över 9 meter lång soffa med utsikt över Sergels Torg. I ett av de allmänna utrymmena har vi skapat ett mötesrum i rummet bestående av en 3×3 meter metallkonstruktion.

En av de mer komplexa konstruktionerna är den 1×1 meter runda eldstaden, med en bas inklädd i sten, ett runt metallkärl med infälld bioetanol-brännare med ett runt skyddsglas runt om.

Dela gärna referensen

Relaterade referenser

Sök