NUDIE JEANS

Med sina rötter i Göteborg har Nudie Jeans etablerat sitt jeansimperium världen över och finns numera representerat i fyra världsdelar – inte minst genom sina Repair Shops, där du som ägare till ett par jeans kan lämna in dem för lagning livet ut. Med en stark identitet och ett uttalat miljötänk går Nudie sin egna väg i modeindustrin och har genom åren utvecklat ett starkt varumärke förknippat med engagemang, kvalité och design. 

Södra Larmgatan är Nudies senaste Repair shop i Göteborg. I en helt ny lokal har deras koncept flyttat in, tillsammans med en rad välkända attribut som känns igen från andra butiker. Vintagemöbler blandas med ny inredning, inte sällan producerat av återvunna material. Ett exempel är displaybordet med förvaring, tillverkat i skivmaterial gjort på gamla textilier. Genomgående tema är högkvalitativa material, med tonvikt på trä, gjort för att hålla under lång tid. 

LSI har levererat en komplett butik åt Nudie Jeans – från konstruktion, produktutveckling och inredningsproduktion – till arbete på plats. Det innefattar förutom all specialinredning en total byggentreprenad med nyckelfärdig butik som resultat. Vi har erfarenheten och nätverket av partners för att kunna ge kunden ett komplett projekt och smidig resa, utan mellanhänder. Vi kan kontrollera och styra processen, från det att inredningen produktutvecklas för att passa den specifika lokalen, till arbetet på plats med projektledning av samtliga entreprenör. Resultatet blir en kompromisslös butik där design och kvalité inte behöver stå tillbaka för tidplan eller budget. 

En av de viktigaste aspekterna att ta hänsyn till i ett retailprojekt är just tidplanen. Att minimera byggtiden skapar starka ekonomiska fördelar, då butiken kan öppna tidigare och personalen på plats får mer tid till kunder. Genom att vi kontrollerar hela projektkedjan kan produktion och leveranser planeras och optimeras utefter arbetet på plats och tiden läggs där den verkligen behövs. Montaget av inredningen blir också en enklare resa med erfarna hantverkare som kan inredningen och vet hur den ska monteras. Med en dedikerad projektledning från start till mål ser vi till att utmaningar löses och lösa trådar undviks – kvalité rakt igenom helt enkelt.  

Sök