MIKAEL STRÖMGREN

SPECIALIST PROJECT MANAGER

Mikael är en av våra viktiga specialister i Lund. I sin roll som projektledare jobbar han nära vår produktion och går på djupet i varje projekt. Med en känsla för material och konstruktion från egen erfarenhet som finsnickare är det många ”omöjliga” inredningar som blir möjliga tack vare honom.

Hej MIkael,Vad gjorde du innan LSi?

Jag började mitt arbetsliv som kock och under många år var kniven mitt främst verktyg. Senare bytte jag bana och började använda andra verktyg i mitt jobb som möbel – och inredningssnickare där jag under ett antal år drev eget finsnickeri. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Främst så gillar jag både närheten och dialogen med kunder och arkitekter kombinerat med närheten till snickarna och produktionen. Jag gillar att ta tag i projekten och se hur det ska lösas för bästa möjliga helhet för kunden, i allt från material, konstruktion och ekonomi. 

Fun facts!

Ofrivilligt frivillig matansvarig på LSI. Med en bakgrund som kock hamnar Micke inte sällan framför skärbrädan på konferenser eller andra festligheter. Kärleken till Italien och ambitionsnivån tackar vi övriga kollegor för, speciellt vi som gillar bröd, ost och vin. Är ni ute efter Italien-tips är Micke rätt man att kontakta!