Temporärt

Temporärt startade som en pop-up butik 2011. Grundaren Cristian hade under flera års tid samlat på sig gamla designmöbler som nu letade nya hem. Resan har sedan dess fortsatt, där Temporärt idag med sitt stora kontaktnät erbjuder skräddarsydda lösningar för att hitta rätt vintagemöbler.

DUX

Fyra generationer, över 95 år. Dux är ett svenskt familjeföretag som tillverkar en av marknadens tekniskt mest avancerade sängar och möbler. Med hantverksskicklighet från Sösdala i Skåne, Sverige, har DUX möbler en genomtänkt design för att erbjuda komfort i alla avseenden. Helt enkelt klassiker som varar för evigt.

Gubi

GUBI är ett designföretag som hänger sig till att fira livets lyx. Design som kombinerar det förflutna och nutid för att det nya ska utvecklas. Konstruktioner som stimulerar sinnena, är vackra utan att göra avkall på funktionalitet.

GP & J Baker

GP & J Baker fortsätter att sprida sitt rykte som en av världens innovatörer av tygdesign. Väggbeklädnader, möbler och tillbehör från GP & J Baker och varumärken som Threads, Baker Lifestyle, Kravet, Lee Jofa, Brunschwig, Fils och Mulberry Home.

Kay Bojesen

Kay Bojesen designade de klassiska Grand Prix besticken redan 1938. Finns i silver samt slät och borstat rostfritt stål.

HAY

HAY har alltid haft som ambition att göra god design är tillgänglig för alla. Grundarna Mette och Rolf Hay arbetar med deras generations bästa designers från hela världen, för att skapa högkvalitativa produkter som är tillgängliga för en bred publik.

Sök