Temporärt

Temporärt startade som en pop-up butik 2011. Grundaren Cristian hade under flera års tid samlat på sig gamla designmöbler som nu letade nya hem. Resan har sedan dess fortsatt, där Temporärt idag med sitt stora kontaktnät erbjuder skräddarsydda lösningar för att hitta rätt vintagemöbler.

DUX

Fyra generationer, över 95 år. Dux är ett svenskt familjeföretag som tillverkar en av marknadens tekniskt mest avancerade sängar och möbler. Med hantverksskicklighet från Sösdala i Skåne, Sverige, har DUX möbler en genomtänkt design för att erbjuda komfort i alla avseenden. Helt enkelt klassiker som varar för evigt.

Brdr Krüger

Brdr. Krüger grundades som en träsvarvningsverkstad av bröderna Theodor och Ferdinand Krüger 1886. Genom generationer har vi samarbetat med några av världens bästa design- och arkitekturtalanger för att skapa en ständigt utvecklande kollektion av möbler.

Fogia

Tillsammans med noga utvalda skandinaviska formgivare har Fogia sedan 1981 skapat vackra och genomtänkta möbler till privata hem och publika miljöer runt om i världen. Fogias vision är att skapa stilfulla möbler med enastående komfort som tål att älskas länge. Under de senaste åren har Fogia haft samarbeten med omsorgsfullt utvalda formgivare så som Andreas […]

Eichholtz

Som en passionerad antiksamlare letar Theo Eichholtz alltid efter unika föremål. Han söker runt på antika marknader och butiker över hela världen. Under en resa till Asien på 1990-talet var han så fascinerad av kinesiska koloniala möbler att han började importera dem. Detta markerade början på Eichholtz.

Maison Louis Drucker

Hantverksskickligheten hos DRUCKER, skapare av möbler i rotting, särskilt den franska bistrostolen, har överförts från generation till generation sedan 1800-talet.

Gubi

GUBI är ett designföretag som hänger sig till att fira livets lyx. Design som kombinerar det förflutna och nutid för att det nya ska utvecklas. Konstruktioner som stimulerar sinnena, är vackra utan att göra avkall på funktionalitet.

Gärsnäs

Gärsnäs är både framtid och dåtid. I den familjeägda fabriken på Österlen har det byggts möbler sedan 1893.

Overgaard & Dyrman

Overgaard & Dyrman en modern möbel och designstudio med passion för fantastiskt hantverk och lyxig inredning.

Georg Smith

George Smith har blivit synonymt med vackert utformade möbler. Varje möbel tillverkas kärleksfullt i norra England.

Sök