Temporärt

Temporärt startade som en pop-up butik 2011. Grundaren Cristian hade under flera års tid samlat på sig gamla designmöbler som nu letade nya hem. Resan har sedan dess fortsatt, där Temporärt idag med sitt stora kontaktnät erbjuder skräddarsydda lösningar för att hitta rätt vintagemöbler.

Artemide

Artemide förmedlar en unik blandning av värden – inställningen till mänsklig och ansvarsfull belysning går hand i hand med design och material som kombinerar nästa generations teknik med historisk design och skapar ett perfekt uttryck för hållbar design. På Artemide har teknisk utveckling och partnerskap med enastående arkitekter varit en förutsättning och drivkraft för att […]

Eichholtz

Som en passionerad antiksamlare letar Theo Eichholtz alltid efter unika föremål. Han söker runt på antika marknader och butiker över hela världen. Under en resa till Asien på 1990-talet var han så fascinerad av kinesiska koloniala möbler att han började importera dem. Detta markerade början på Eichholtz.

Gubi

GUBI är ett designföretag som hänger sig till att fira livets lyx. Design som kombinerar det förflutna och nutid för att det nya ska utvecklas. Konstruktioner som stimulerar sinnena, är vackra utan att göra avkall på funktionalitet.

Örsjö

Örsjös unika sortiment har under 70 år utvecklat tillsammans med några av Skandinaviens ledande designers med fokus på funktion, innovation och personlighet.

Pandul

Pandul grundades 1982. Ett nära samarbete med professor Jørgen Gammelgaard ledde till utvecklingen av TipTop- och VIP-kollektionerna. Senare utvidgades Pandul-lampkollektionen med den exklusiva designen av den berömda danska arkitekten och möbeldesignern Hans J. Wegner och en serie av den kända danska designern Erik Magnussen.

HAY

HAY har alltid haft som ambition att göra god design är tillgänglig för alla. Grundarna Mette och Rolf Hay arbetar med deras generations bästa designers från hela världen, för att skapa högkvalitativa produkter som är tillgängliga för en bred publik.

&Tradition

&Tradition omarbetar designikoner från tidigare mästare och skapar morgondagens klassiker i samarbete med samtida designers. Möbler, belysning och tillbehör som uppfyller moderna behov för funktion, komfort och design.

Sök